INFO

SAAPUMINEN

We Love the 90´s –festivaali järjestetään Helsingissä Suvilahdessa. Alueelle on helppo saapua julkisilla kulkuneuvoilla joita suosittelemmekin käyttämään, sillä alueen lähistöllä on huonosti parkkitilaa.

Lähimmät metroasemat ovat Kalasatama ja Sörnäinen.
Lisätietoja metroaikatauluista, www.reittiopas.fi

Tapahtuman osoite: Parrukatu 2, 00540 Helsinki

IKÄRAJA

Tapahtuman ikäraja on 18 vuotta.

LIPUT JA RANNEKKEET

Ennakkoon ostetut liput vaihdetaan festivaalirannekkeiksi pääportilla. Rannekkeella on mahdollista poistua välillä alueelta. Festivaaliranneke on henkilökohtainen eikä sitä saa poistaa tapahtuman aikana. Kadonneita tai katkenneita rannekkeita ei vaihdeta uuteen.

Lippuja voi ostaa myös pääportin luona olevasta lipunmyyntipisteestä, jos tapahtumaa ei ole ennakkoon loppuunmyyty. Porttilipunmyynti alkaa tuntia ennen porttien aukaisua, maksuvälineinä käyvät käteinen ja maksukortit. Osta lippusi ainoastaan valtuutetuilta lipunmyyjiltä.

MAKSUVÄLINEET

Tapahtuma-alueella käyvät maksuvälineinä käteinen ja maksukortit. Joustavan asioinnin takaamiseksi suosittelemme kuitenkin käteisen varaamista mukaan.

ESTEETTÖMYYS

We Love the 90´s pyrkii tarjoamaan kaikille yhtäläisen mahdollisuuden päästä nauttimaan festivaalitunnelmasta.

Liikkuminen alueella
Tapahtuma-alue on asfalttia sekä hiekkakenttää joka on paikoin kuoppainen, tämän vuoksi liikkuminen pyörätuolilla saattaa olla hankalaa. Välimatkat alueella eivät ole kovinkaan pitkiä.

Pyörätuolikoroke
Festivaalialueella on pyörätuolikoroke, josta on hyvä näkyvyys lavalle.

Liput ja avustajat
Pyörätuolilla liikkuvat, näkövammaiset ja muut ilmeisistä terveydellisistä syistä avustajan tarvitsevat asiakkaat saavat yhden saattajan sisäänpääsyn samalla lipulla. Varauduthan todistamaan avustajan tarpeesi portilla. Näkövammaisilla on oltava mukanaan näkövammaiskortti. Olemme mukana Ystäväkortti-toiminnassa www.ystavankortti.fi

Vessat
Alueelta löytyy erilliset inva-WC:t. Meillä käy myös vessapassi. Lisätietoa vessapassista täältä.

Istumapaikat
Alueelta löytyy jonkin verran istumapaikkoja ruoka-alueelta. Retkituolit ovat kiellettyjä. Esteettömyysasioissa voit ottaa yhteyttä: info(a)welovethe90s.fi

RUOKAMAAILMA

We Love the 90’s -festivaalien ruokakattaus pitää huolen, ettei virta lopu koneesta kesken! Alueelta löytyy useita Street Food Truckeja ja POP-UP festivaaliravintoloita, jotka tarjoilevat herkkuja joka lähtöön.


THE POP-UP FOOD TRUCK GOES 90’s
The Pop-Up Food Truckin festivaaliteemaan suunniteltu menu tarjoilee 90-luvun herkkuja nälkäisille festivaalivieraille. We Love the 90’s -listalta löytyvät muun muassa mahtavat ja täyttävät toastit sekä mehukkaat täytetyt uuniperunat. Valitse oma suosikkisi ja nauti! (laktoositonta ja gluteenitonta ruokaa)


POPPAMIES BURGER BEAST FOOD TRUCK
Tulinen, tulisempi, Burger Beast! We Love the 90’s -festivaalin tiukimmat artesaaniburgerit höystettynä herkullisilla BBQ -kastikkeilla tarjoilee Poppamies Burger Beast. Valikoimasta löytyy mm. Smoky Apple Pulled Pork burgeri, Habaneroburgeri, Juustoburgeri, Vegeburgeri ja tottakai BBQ-Pekonibugeri. Tulisuutta saat vielä lisättyä oman maun mukaan Poppamiehen maukkailla kastikkeilla. (laktoositonta ruokaa)


MACHO TORTILLA FOOD TRUCK
Macho Tortilla katuruokavaunusta tarjoillaan maan maukkaimmat tortillat. Meksiko ja MexMex on vahvasti läsnä tortilloidemme makumaailmoissa. Jättimäiseen tortillalettuun on kääritty raikkaat ja maittavat täytteet. Listalta löytyvät Poppamiehen Chipotle&Garlic nautaa, Hot Lemon kanaa, BBQ-porsasta ja vegeherkkuja. Tarjolla myös maukkaita nachoja kastikkeiden kera. !Viva la Street Food! (laktoositonta ruokaa)


LÖFBERGS STREET FOOD CAFE
Nyt hemmotellaan hyvän kahvin ystäviä myös festareilla! Löfbergs-katukahvilavaunusta saat vapaankaupan luomu tummapaahtokahvia sekä maukkaan makeita leivoksia ja sekä aitoja belgialaisia vohveleita. (laktoositonta ruokaa)


GO-TAN ASIAN KITCHEN
Tuulahduksen Aasiaa We Love the 90’s festivaaleille tuo fressi Go-Tan Asian Kitchen, jonka valikoimasta maut syntyvät Go-Tan Naturals sarjan herkullisten kastikkeiden pohjalta. Menusta löytyy mm. Korean BBQ possu, Chilli & Garlic kanaa ja Sweet’n’Sour Tofua. Annokset tarjoillaan höyryävän jasmin-riisin, korianterin ja sriracha-kastikkeen kera. (laktoositonta ja gluteenitonta ruokaa)


FESTARIGRILLI
Festariherkkuja koko kansalle! We Love the 90’s -festivaaleilta löytyy myös festarigrilli, josta nälkäiset festarivieraat saavat makkaraperunat, kebabit ja kanawokit. (gluteenitonta ja laktoositonta ruokaa)


STREET PITAS FOOD TRUCK
Välimeren makuja ja maukkaita pitoja! Street Pitas Food Truck tuo Suvilahteen maittavan kattauksen vegaanisia falafel, kana- ja black angus-härkäkebabia sisältäviä artesaanipitoja. Lisäksi fressissä makumaailmassa maistuvat korianteri, chili ja minttu. Annokset kruunaa talon herkullinen jogurttipohjainen raikas kastike. Lisäksi tilauksesta tarjolla on maistuvia välimerellisiä salaatteja. CHILL OUT AND EAT PITAS! (laktoositonta ruokaa ja gluteenittomia salaatteja)


DENNIS FESTARIPIZZERIA

Pala Italiaa keskellä Suomen kesää! Hedelmäinen Tropicana, lihaisa Suprimo, tulisempi Mexicana vai maukas Vegetariana? Dennis Festaripizzeriasta löytyvät perinteiselle reseptillä tehdyt ja kiviarinauunilla paistetut maukkaat festaripizzat. (laktoositonta ruokaa)


PERINTEINEN FESTARIGRILLI
Muikkuja ja muita festariherkkuja! Perinteisen Festarigrillin antimista löytyvät makkaraperuna, kebabit, kanawokit ja muikut niin isompaan kuin pienempäänkin nälkään. Tervetuloa herkuttelemaan! (laktoositonta ruokaa)

OHEISOHJELMA

Alueella on runsaasti mielekiintoista oheisohjelmaa ja -palveluita. Suuren suosion saavuttanut glitternisti tuo huikeat palvelunsa ja tuotteensa ysärikansan keskelle. Shoppailla voit esimerkiksi Ivana Helsingin ihanalla myyntipisteellä, jossa myynnissä on vaatteita, asusteita ja muita tuotteita. Hurjapäille alueelta löytyy muun muassa benji ja katapulttilinko! Voit myös taistella kaverin kanssa sumopainissa tai testata puristusvoimaasi roikkumispelissä.

LÖYTÖTAVARAT

Festivaalin aikana löytötavaroita voi kysyä narikasta. Kaikki löytötavarat toimitetaan tapahtuman jälkeen Suomen Löytötavarapalvelulle. Löytötavaroita voi kysellä Suomen Löytötavarapalvelusta maanantaista 28.9. lähtien joko puhelimitse, 24h puhelinpalvelu: 0600 41006 (katso puhelun hintatiedot täältä), nettilomakkeella tai käymällä Helsingin toimipisteessä osoitteessa Mäkelänkatu 56.

YHTEYSTIEDOT

Lisätietoja info(at)welovethe90s.fi

Vastaava tuottaja 
Sarianna Matikainen
sarianna(at)ncdpro.fi

Promoottori
Timo Isomäki
timo.isomaki(at)promoter.fi

Markkinointi
Sinikka Långström
sinikka(at)ncdpro.fi

Myyntipaikat
info(a)myyntipaikat.fi

Laskutus
N.C.D Production Oy,
Länsi-Himoksentie 4, 42100 JÄMSÄ