INFO

SAAPUMINEN

We Love the 90´s –festivaali järjestetään Helsingissä Suvilahdessa. Alueelle on helppo saapua julkisilla kulkuneuvoilla joita suosittelemmekin käyttämään, sillä alueen lähistöllä on huonosti parkkitilaa.

Lähimmät metroasemat ovat Kalasatama ja Sörnäinen.
Lisätietoja metroaikatauluista, www.reittiopas.fi

Tapahtuman osoite: Parrukatu 2, 00540 Helsinki

Katso alueen kartta TÄÄLTÄ.

IKÄRAJA

Tapahtuman ikäraja on 18 vuotta.

LIPUT JA RANNEKKEET

Ennakkoliput myy Tiketti ja Lippupiste. Ennakkolipunmyynti Lippupisteessä päättyy perjantain ja kahden päivän lippujen osalta torstaina 24.8. klo 23.59, lauantain lippujen osalta perjantaina 25.8. klo 23.59. Tiketissä ennakkolipunmyynti jatkuu aina kyseisen päivän loppuun asti.

Ennakkoon ostetut liput vaihdetaan festivaalirannekkeiksi pääportilla. Rannekkeenvaihto aukeaa molempina päivinä puolta tuntia ennen porttien aukaisua. Rannekkeella on mahdollista poistua välillä alueelta. Festivaaliranneke on henkilökohtainen eikä sitä saa poistaa tapahtuman aikana. Kadonneita tai katkenneita rannekkeita ei vaihdeta uuteen.

Lippuja voi ostaa myös pääportin luona olevasta lipunmyyntipisteestä, jos tapahtumaa ei ole ennakkoon loppuunmyyty. Porttilipunmyynti alkaa puolta tuntia ennen porttien aukaisua, maksuvälineinä käyvät käteinen, maksukortit ja useimmat kulttuurisetelit. Osta lippusi ainoastaan valtuutetuilta lipunmyyjiltä.

MAKSUVÄLINEET

Tapahtuma-alueella käyvät maksuvälineinä käteinen ja maksukortit. Joustavan asioinnin takaamiseksi suosittelemme kuitenkin käteisen varaamista mukaan.

VALOKUVAUS

Festarialueella ja sen ympäristössä liikkuvat tapahtuman viralliset kuvaajat ja videokuvaajat.
Kuvia käytetään tapahtuman markkinoinnissa, some-kanavissa sekä nettisivulla www.welovethe90s.fi. Myös media kuvaa festareilla. Omat järjestelmäkamerat ja videokamerat ovat festivaalialueella kiellettyjä.
Päivittäessäsi kuviasi someen, muista käyttää hästägiä #welovethe90s

ESTEETTÖMYYS

We Love the 90´s pyrkii tarjoamaan kaikille yhtäläisen mahdollisuuden päästä nauttimaan festivaalitunnelmasta.

Liikkuminen alueella
Tapahtuma-alue on asfalttia sekä hiekkakenttää joka on paikoin kuoppainen, tämän vuoksi liikkuminen pyörätuolilla saattaa olla hankalaa. Välimatkat alueella eivät ole kovinkaan pitkiä.

Pyörätuolikoroke
Festivaalialueella on pyörätuolikoroke, josta on hyvä näkyvyys lavalle.

Liput ja avustajat
Pyörätuolilla liikkuvat, näkövammaiset ja muut ilmeisistä terveydellisistä syistä avustajan tarvitsevat asiakkaat saavat yhden saattajan sisäänpääsyn samalla lipulla. Varauduthan todistamaan avustajan tarpeesi portilla. Näkövammaisilla on oltava mukanaan näkövammaiskortti. Olemme mukana Ystäväkortti-toiminnassa www.ystavankortti.fi

Vessat
Alueelta löytyy erilliset inva-WC:t. Meillä käy myös vessapassi. Lisätietoa vessapassista täältä.

Istumapaikat
Alueelta löytyy jonkin verran istumapaikkoja ruoka-alueelta. Retkituolit ovat kiellettyjä. Esteettömyysasioissa voit ottaa yhteyttä: info(a)welovethe90s.fi

RUOKAMAAILMA

We Love the 90’s -festivaalien ruokakattaus pitää huolen, ettei virta lopu koneesta kesken! Alueelta löytyy useita Street Food Truckeja ja POP-UP festivaaliravintoloita, jotka tarjoilevat herkkuja joka lähtöön.


THE POP-UP FOOD TRUCK GOES 90’s
The Pop-Up Food Truckin festivaaliteemaan suunniteltu menu tarjoilee 90-luvun herkkuja nälkäisille festivaalivieraille. We Love the 90’s -listalta löytyvät muun muassa mahtavat ja täyttävät toastit sekä mehukkaat täytetyt uuniperunat. Valitse oma suosikkisi ja nauti! (laktoositonta ja gluteenitonta ruokaa)


POPPAMIES BURGER BEAST FOOD TRUCK
Tulinen, tulisempi, Burger Beast! We Love the 90’s -festivaalin tiukimmat artesaaniburgerit höystettynä herkullisilla BBQ -kastikkeilla tarjoilee Poppamies Burger Beast. Valikoimasta löytyy mm. Smoky Apple Pulled Pork burgeri, Habaneroburgeri, Juustoburgeri, Vegeburgeri ja tottakai BBQ-Pekonibugeri. Tulisuutta saat vielä lisättyä oman maun mukaan Poppamiehen maukkailla kastikkeilla. (laktoositonta ruokaa)


LÖFBERGS STREET FOOD CAFE
Nyt hemmotellaan hyvän kahvin ystäviä myös festareilla! Löfbergs-katukahvilavaunusta saat vapaankaupan luomu tummapaahtokahvia sekä maukkaan makeita leivoksia ja sekä aitoja belgialaisia vohveleita. (laktoositonta ruokaa)


GO-TAN ASIAN KITCHEN
Tuulahduksen Aasiaa We Love the 90’s festivaaleille tuo fressi Go-Tan Asian Kitchen, jonka valikoimasta maut syntyvät Go-Tan Naturals sarjan herkullisten kastikkeiden pohjalta. Menusta löytyy mm. Korean BBQ possu, Chilli & Garlic kanaa ja Sweet’n’Sour Tofua. Annokset tarjoillaan höyryävän jasmin-riisin, korianterin ja sriracha-kastikkeen kera. (laktoositonta ja gluteenitonta ruokaa)


FESTARIGRILLI
Festariherkkuja koko kansalle! We Love the 90’s -festivaaleilta löytyy myös festarigrilli, josta nälkäiset festarivieraat saavat makkaraperunat, kebabit ja kanawokit. (gluteenitonta ja laktoositonta ruokaa)


STREET PITAS FOOD TRUCK
Välimeren makuja ja maukkaita pitoja! Street Pitas Food Truck tuo Suvilahteen maittavan kattauksen vegaanisia falafel, kana- ja black angus-härkäkebabia sisältäviä artesaanipitoja. Lisäksi fressissä makumaailmassa maistuvat korianteri, chili ja minttu. Annokset kruunaa talon herkullinen jogurttipohjainen raikas kastike. Lisäksi tilauksesta tarjolla on maistuvia välimerellisiä salaatteja. CHILL OUT AND EAT PITAS! (laktoositonta ruokaa ja gluteenittomia salaatteja)


DENNIS FESTARIPIZZERIA

Pala Italiaa keskellä Suomen kesää! Hedelmäinen Tropicana, lihaisa Suprimo, tulisempi Mexicana vai maukas Vegetariana? Dennis Festaripizzeriasta löytyvät perinteiselle reseptillä tehdyt ja kiviarinauunilla paistetut maukkaat festaripizzat. (laktoositonta ruokaa)


PERINTEINEN FESTARIGRILLI
Muikkuja ja muita festariherkkuja! Perinteisen Festarigrillin antimista löytyvät makkaraperuna, kebabit, kanawokit ja muikut niin isompaan kuin pienempäänkin nälkään. Tervetuloa herkuttelemaan! (laktoositonta ruokaa)

OHEISOHJELMA

Alueella on runsaasti mielekiintoista oheisohjelmaa ja -palveluita. Suuren suosion saavuttanut glitternisti tuo huikeat palvelunsa ja tuotteensa ysärikansan keskelle. Shoppailla voit esimerkiksi Ivana Helsingin ihanalla myyntipisteellä, jossa myynnissä on vaatteita, asusteita ja muita tuotteita. Hurjapäille alueelta löytyy muun muassa katapulttilinko Xon-puiston benji! Voit myös taistella kaverin kanssa sumopainissa.

JYRKI!-LOUNGE

Alueelle rakentuu ysärin suosituimman musaohjelman, JYRKI!n, teemalla varustettu lounge-alue. JYRKI!-loungessa voit fiilistellä ihanaa ja kultaista ysäriä mm. vanhojen JYRKI!-klippien pyöriessä taustalla. Loungessa nähdään ja kuullaan myös mm. vanhojen juontajien haastatteluja ja artistivierailuja!

NAREKKA

Festivaalialueen ulkopuolella sijaitsee lukollinen Narekka-rekka. Narekan hinta 7 € / pv. Jätäthän arvotavarasi sekä mahdolliset kielletyt esineet narekkaan.

LÖYTÖTAVARAT

Festivaalin aikana löytötavaroita voi kysyä narikasta. Kaikki löytötavarat toimitetaan tapahtuman jälkeen Suomen Löytötavarapalvelulle. Löytötavaroita voi kysellä Suomen Löytötavarapalvelusta maanantaista 28.9. lähtien joko puhelimitse, 24h puhelinpalvelu: 0600 41006 (katso puhelun hintatiedot täältä) tai nettilomakkeella.

TURVALLISUUS

Noudata festivaalijärjestäjien ja järjestyksenvalvojien antamia ohjeita mahdollisten vaaratilanteiden sattuessa. Jos huomaat onnettomuuden tai muun turvallisuusongelman, ilmoitathan heti asiasta järjestyksenvalvojille!

Omien alkoholijuomien ja mahdollisesti turvallisuutta vaarantavien esineiden tuominen tapahtumapaikoille on ehdottomasti kielletty.

Tupakointi on kielletty lavan edustalla.

Festivaalialueelle saa tuoda oman alkoholittoman juoman enintään 0,5 litran avaamattomassa muovipullossa tai pahviastiassa, esimerkiksi pillimehu. 1 alkoholiton juoma/asiakas. Kännyköiden, taskukameroiden ja kuulosuojaimien tuonti alueille on sallittu.

KIELLETYT ESINEET JA ASIAT

 • järjestelmäkamerat (median kuvausluvat akkreditoinnin kautta etukäteen)
 • videokamerat
 • sateenvarjot
 • polkupyörät
 • lasipullot (riippumatta sisällöstä)
 • alkoholituotteet
 • huumaavat aineet
 • ampuma- ja teräaseet
 • monitoimityökalut
 • räjähteet
 • ilotulitteet
 • soihdut
 • laserit
 • paksut ketjut
 • muut lyömäaseet
 • eläimet
 • retkituolit
 • julisteiden, flyereiden, tms. jako alueella
 • Yleisön käsien päällä "surffaaminen", eli crowd surfing on turvallisuussyistä kielletty
 • liput ja banderollit (järjestyksenvalvojilla on oikeus kieltää lippujen ja banderollien tankojen ja keppien vieminen tapahtuma-alueelle)
 • Selfiekepit

TURVATARKASTUS

Järjestyksenvalvojat tekevät porteilla kaikille turvatarkastuksen.

YHTEYSTIEDOT

Lisätietoja info(at)welovethe90s.fi

Vastaava tuottaja 
Sarianna Matikainen
sarianna(at)ncdpro.fi

Promoottori
Timo Isomäki
timo.isomaki(at)promoter.fi

Markkinointi
Sinikka Långström
sinikka(at)ncdpro.fi

Myyntipaikat
info(a)myyntipaikat.fi

Laskutus
N.C.D Production Oy,
Länsi-Himoksentie 4, 42100 JÄMSÄ