INFO

SAAPUMINEN

We Love the 90´s –festivaali järjestetään Helsingissä Suvilahdessa. Alueelle on helppo saapua julkisilla kulkuneuvoilla joita suosittelemmekin käyttämään, sillä alueen lähistöllä on huonosti parkkitilaa.

Lähimmät metroasemat ovat Kalasatama ja Sörnäinen.
Lisätietoja metroaikatauluista, www.reittiopas.fi

Tapahtuman osoite: Parrukatu 2, 00540 Helsinki

IKÄRAJA

Tapahtuman ikäraja on 18 vuotta.

LIPUT JA RANNEKKEET

Ennakkoon ostetut liput vaihdetaan festivaalirannekkeiksi pääportilla. Rannekkeella on mahdollista poistua välillä alueelta. Festivaaliranneke on henkilökohtainen eikä sitä saa poistaa tapahtuman aikana. Kadonneita tai katkenneita rannekkeita ei vaihdeta uuteen.

Lippuja voi ostaa myös pääportin luona olevasta lipunmyyntipisteestä, jos tapahtumaa ei ole ennakkoon loppuunmyyty. Porttilipunmyynti alkaa tuntia ennen porttien aukaisua, maksuvälineinä käyvät käteinen ja maksukortit. Osta lippusi ainoastaan valtuutetuilta lipunmyyjiltä.

MAKSUVÄLINEET

Tapahtuma-alueella käyvät maksuvälineinä käteinen ja maksukortit. Joustavan asioinnin takaamiseksi suosittelemme kuitenkin käteisen varaamista mukaan.

ESTEETTÖMYYS

We Love the 90´s pyrkii tarjoamaan kaikille yhtäläisen mahdollisuuden päästä nauttimaan festivaalitunnelmasta.

Liikkuminen alueella
Tapahtuma-alue on asfalttia sekä hiekkakenttää joka on paikoin kuoppainen, tämän vuoksi liikkuminen pyörätuolilla saattaa olla hankalaa. Välimatkat alueella eivät ole kovinkaan pitkiä.

Pyörätuolikoroke
Festivaalialueella on pyörätuolikoroke, josta on hyvä näkyvyys lavalle.

Liput ja avustajat
Pyörätuolilla liikkuvat, näkövammaiset ja muut ilmeisistä terveydellisistä syistä avustajan tarvitsevat asiakkaat saavat yhden saattajan sisäänpääsyn samalla lipulla. Varauduthan todistamaan avustajan tarpeesi portilla. Näkövammaisilla on oltava mukanaan näkövammaiskortti. Olemme mukana Ystäväkortti-toiminnassa www.ystavankortti.fi

Vessat
Alueelta löytyy erilliset inva-WC:t. Meillä käy myös vessapassi. Lisätietoa vessapassista täältä.

Istumapaikat
Alueelta löytyy jonkin verran istumapaikkoja ruoka-alueelta. Retkituolit ovat kiellettyjä. Esteettömyysasioissa voit ottaa yhteyttä: info(a)welovethe90s.fi

OHEISOHJELMA

Alueella on runsaasti mielekiintoista oheisohjelmaa ja -palveluita. Suuren suosion saavuttanut glitternisti tuo huikeat palvelunsa ja tuotteensa ysärikansan keskelle. Shoppailla voit esimerkiksi Ivana Helsingin ihanalla myyntipisteellä, jossa myynnissä on vaatteita, asusteita ja muita tuotteita. Hurjapäille alueelta löytyy muun muassa benji ja katapulttilinko!

LÖYTÖTAVARAT

Festivaalin aikana löytötavaroita voi kysyä narikasta. Kaikki löytötavarat toimitetaan tapahtuman jälkeen Suomen Löytötavarapalvelulle. Löytötavaroita voi kysellä Suomen Löytötavarapalvelusta maanantaista 28.9. lähtien joko puhelimitse, 24h puhelinpalvelu: 0600 41006 (katso puhelun hintatiedot täältä), nettilomakkeella tai käymällä Helsingin toimipisteessä osoitteessa Mäkelänkatu 56.

YHTEYSTIEDOT

Lisätietoja info(at)welovethe90s.fi

Vastaava tuottaja 
Sarianna Matikainen
sarianna(at)ncdpro.fi

Promoottori
Timo Isomäki
timo.isomaki(at)promoter.fi

Markkinointi
Sinikka Långström
sinikka(at)ncdpro.fi

Myyntipaikat
info(a)myyntipaikat.fi

Laskutus
N.C.D Production Oy,
Länsi-Himoksentie 4, 42100 JÄMSÄ