Liput

Tiketti

LIPUT WE LOVE THE 90'S -FESTAREILLE SUVILAHTEEN

Perjantai 25.8.: Aqua, E-Type, La Cream, Mr President, Neon 2, Haddaway, Solid Base, Rednex, Fun Factory, Captain Jack

Lauantai 26.8.: Thomas Anders & Modern Talking Band, Reel 2 Real, La Bouche, E-Rotic, Alexia, MAXX, Pandora, Günther, Movetron, Dj Oku Luukkainen Retroperjantai special

Festarilippu 2pv (pe-la) ................ 89,00 €
Festarilippu 1pv (pe/la) ............... 59,90 €
VIP-lippu 2pv (pe-la) .................. 179,00 €
VIP-lippu 1pv (pe/la) .................. 115,00 €

Lippuja myy Tiketti & Lippupiste.  OSTA LIPPUSI TÄSTÄ!

LIPUT JATKOILLE APOLLO LIVE CLUBILLE

Perjantai 25.8.: Basic Element
Lauantai 26.8.: Waldo's People

After party 1pv (pe/la) .................. 18,00 €

Ennakkolipulla pääset Apollon jatkoille jonon ohi. Ennakkolippuun sisältyy 1 juoma. Vain ennakkolipulla K-18, ovelta K-24!

After Partyjen liput myynnissä Tiketissä. OSTA LIPPUSI TÄSTÄ!

Hinnat sisältävät palvelumaksut. Kulttuurisetelit käyvät maksuvälineinä Tiketin ja Lippupisteen myyntipisteissä. VIP-lippua ei voi ostaa kulttuuriseteleillä, lisätietoja täältä.

YRITYS- JA RYHMÄLIPUT (minimitilaus 10 lippua):

info(at)welovethe90s.fi

Tilauksessa tulee olla seuraavat tiedot: yritys/tilaaja, lippujen määrä, minkä päivän lippuja, laskutustiedot, y-tunnus

Yritysten on mahdollista ostaa tapahtumaan myös drinkkilippuja ennakkoon.

Drinkkilippuja on kahdenlaisia:

1. MIEDOT. Sisältää jonkin seuraavista juomista: olut, siideri, lonkero, puna- tai valkoviini, smirnoff ice, vesi, energiajuoma ja limpparit. Yhden drinkkilipun enimmäislaskutusarvo 8 €.
2. VÄKEVÄT. Sisältää edellä mainittujen mietojen juomien lisäksi väkevät juomat ja drinkit sekä kuohuviinin, yhden drinkkilipun enimmäislaskutusarvo 10 €.

1 tuote/drinkkilippu

Drinkkilipuissa lukee yrityksen nimi ja drinkkiliput laskutetaan tapahtuman jälkeen anniskelutiskille palautuneiden mukaan. Drinkkiliput laskutetaan sen tuotteen hinnan mukaan, mikä lipulla on ostettu.

Ennakkoon ostetut liput vaihdetaan festivaalirannekkeiksi pääportilla. Rannekkeella on mahdollista poistua välillä alueelta. Festivaaliranneke on henkilökohtainen eikä sitä saa poistaa tapahtuman aikana. Kadonneita tai katkenneita rannekkeita ei vaihdeta uuteen.

Lippuja voi ostaa myös pääportin luona olevasta lipunmyyntipisteestä, jos tapahtumaa ei ole ennakkoon loppuunmyyty. Porttilipunmyynti alkaa tuntia ennen porttien aukaisua, maksuvälineinä käyvät käteinen ja maksukortit. Osta lippusi ainoastaan valtuutetuilta lipunmyyjiltä.