VIP-TASON YSÄRIBILEET

Nauti festareista VIP-tasolla! Uutuutena tänä vuonna VIP-alueen nimmarointipisteessä voi saada paitsi nimikirjoituksen, myös kuvauttaa itsensä pisteellä vierailevien tähtien kanssa.

VIP-lippu sisältää:

- VIP-passin ja rannekkeen
- Sisäänpääsyn festivaalialueelle ja VIP-alueelle
- Sisäänpääsy erillisen VIP-sisäänkäynnin kautta
- VIP-alueen ravintolan palvelut
- VIP-alueen erilliset wc-tilat
- Monipuolisen VIP-menun, ruokailu VIP-alueella molempina päivinä klo 17-21
- Maksuttoman narikkapalvelun
- Alkujuoman

VIP-alueella on tarjolla myös viihdykettä, kun taikuri & mentalisti Jose Ahonen tekee vieraille uskomattomia silmänkääntötemppuja. Voit myös nostaa festarilookkisi uuteen ulottuvuuteen VIPin pikakampaus- ja meikkauspisteellä, jossa ammattitaitoiset tekijät kreppaavat kutrit kuntoon!

VIP 2pv (pe - la)       179 €
VIP 1pv (pe tai la)    115 €

(hinnat sisältävät palvelumaksut)


Lippuja myyvät Tiketti & Lippupiste. OSTA LIPPUSI TÄSTÄ!

VIP-lippua ei voi ostaa kulttuuriseteleillä, lisätietoja täältä.

Kaikki VIP-liput vaihdetaan passiin ja rannekkeeseen festivaalin porteilla check in -pisteessä. Check in -piste aukeaa molempina päivinä puolta tuntia ennen porttien aukaisua.

Yritys-, ja ryhmätilaukset (minimitilaus 10 lippua): info(at)welovethe90s.fi

Yritysten on mahdollista ostaa tapahtumaan myös drinkkilippuja (minimitilaus 20 drinkkilippua)

Kerro tilauksessa seuraavat tiedot: yritys/tilaaja, lippujen määrä, minkä päivän lippuja, laskutustiedot, lippujen toimitusosoite ja y-tunnus.

Drinkkilippuja on kahdenlaisia:

1. MIEDOT. Sisältää jonkin seuraavista juomista: olut, siideri, lonkero, puna- tai valkoviini, smirnoff ice, vesi, energiajuoma ja limpparit. Yhden drinkkilipun enimmäislaskutusarvo 8 €.
2. VÄKEVÄT. Sisältää edellä mainittujen mietojen juomien lisäksi väkevät juomat ja drinkit sekä kuohuviinin, yhden drinkkilipun enimmäislaskutusarvo 10 €.

1 tuote/drinkkilippu

Drinkkilipuissa lukee yrityksen nimi ja drinkkiliput laskutetaan tapahtuman jälkeen anniskelutiskille palautuneiden mukaan. Drinkkiliput laskutetaan sen tuotteen hinnan mukaan, mikä lipulla on ostettu.